resim
Christian Vieri
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:51
Boy:1.85
Uyruk:İtalya
  • 22
    acaip bir adamdır kendisi. "(gbkz: fenerbahçe kim? galatasaraylı bir oyuncumu)" lafı ile gönlümü, attığı gollerle hayranlığımı kazanmıştır ama acaip adam.

    2006 italya sike skandali sonrasında uzun yıllardır (15 yıldı herhalde) lig şampiyonluğunu kazanamayan inter'in, juventus ve ac milan'ın puanlarının silinmesi ile kazandığı şampiyonluk ve sonrakilerin silinmesi gerektiği iddiası ile önceden açtığı tazminat davalarının yanı sıra hukuk yolu ile uğraşacağını söylüyor.

    iddiası şu;
    "2006 italya şike skandalı tamamı ile inter milan'ın tezgahıdır. ben dahil olmak üzere herkesi italyan gece hayatı vasıtası ile (aslında mafya demek istiyor ama dili varmamış) bir çemberin içine alıp çeşitli yönlendirmelerde bulundular, (şike işlerini de onlar düzenledi demek istiyor) zaten telefon şirketi aracılığı ile yapılan dinlemelerin hepsi yasadışı idi" diyor.

    not: önceden inter aleyhine 9 milyon euro, yasadışı dinleme yaptığı için telecom italia aleyhine 12 milyon euroluk tazminat davaları açmıştı. şimdi de bunların üzerine falan filan yasasının 18. maddesi gereğince inter'in şampiyonluklarının iptali için yasal girişimlerde bulunmak istemekteymiş.

    http://www.marca.com/...lcio/1270227839.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın