• 23
    bahreyn'de hava karardı ve pist soğudu. yol tutuşu ciddi anlamda azalacaktır. bu yüzden derecelerin pek gelişeceğini sanmıyorum. bundan sonra mekanik denemeler, lastik aşınma testleriyle devam edecektir takımlar. çünkü haftaya yarış da benzer koşullarda yapılacak. bu sebeple bugünü biraz erken özetleyeceğim, takip etmeyi bırakıyorum bugünlük.

    red bull herkesin ortak fikri olarak çok güçlü. ben diğer takımların işinin çok zor olacağını düşünüyorum. öğleden sonra direksiyona verstappen geçti. bir yağ sızıntısı olduğu için bir süre garajda geçirmek zorunda kaldı. ama şu an zaman ekranlarında c3 lastikle yapmış olduğu derecesiyle zirvede yer alıyor.

    ferrari düne oranla daha derli toplu göründü. daha fazla tur atmalarını beklerdim ama sanıyorum çok fazla ayar değişikliği yapmaya devam ettiler. ciddi bir sorun yaşamadılar. zıplama sorunu ufak da olsa devam ediyor.

    mercedes'in peş peşe açıklamaları oldu. aracın geçen seneye kıyasla çok daha iyi olduğu fakat red bull ve ferrari'nin gerisinde olduklarını söylediler. yıl içinde rakiplerine benzer konseptlere geçmek durumunda kalabiliriz gibi üzerinde durulması gereken bir cümle kurdular. çeşitli kaynaklarda da mercedes'in performansını yetersiz gördüklerine dair yorumlar gördüm. hava şimdilik olumsuz görünüyor alman takımında ama asla güvenmiyorum henüz bu söylenenlere.

    aston martin ve alonso testin şimdiye kadarki sürprizi kesinlikle. hem çok uzun süreler geçirdiler pistte hem de c3 lastikle verstappen'in yalnızca 0.6 saniye gerisinde ikinci sıradalar. herkes ilk üçün arkasına aston martin'i yazıyor şimdilik. hatta mercedes ve ferrari'ye iş alabilecekleri konuşuluyor.

    williams gayet derli toplu bir araç görünümü veriyor. oldukça çalışkandılar.

    yarın takip edemeyeceğim testleri. benimle beraber takip ettiğiniz için özelden yazdığınız güzel mesajlar için teşekkürler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın