• 46025
    simone lorini (tmw / parmalive): "roma yönetimi daha yüksek bir geliri hedeflese de bence herkes için iyi bir anlaşma oldu. oyuncu gitmek isterken, mutsuz ve takıma katkı sağlamayacak durumdayken yaza bırakmadan transferin olması gerekiyordu. galatasaray için ise en büyük italyan yeteneklerinden birini yeniden değerlendirebilmek harika bir fırsat."

    "türkiye ligini iyi bilmiyorum ama zaniolo gibi bir oyuncunun avrupa'daki herhangi bir üst düzey takıma faydalı olabileceğini düşünüyorum. son derece modern bir oyuncu, fiziksel olarak gerçekten güçlü ve gol atmak konusunda iyi. istikrarlı bir performansa sahip olması için sürekli kullanılması gerekir çünkü kendi seviyelerinde performans gösterebilmesi için fiziksel olarak her zaman zirvede olması gerekiyor."

    "bence transfer çok şaşırtıcı, çünkü birkaç gün önce bournemouth'u reddeden zaniolo gibi tam olgunlaşmamış bir oyuncunun türkiye'ye evet demesini beklemiyordum. italya'da da milan'ın oyuncuya olan ilgisi nedeniyle transfer süreci çok takip edildi ve eminim ki türkiye'deki yolculuğu yakından takip edilecektir. ayrıca milli takım yetkilileri de onu izleyecektir."
App Store'dan indirin Google Play'den alın