• 8
    dün ile alakalı bugün gelen ve yapılan haberleri biraz toparlayacak olursak:

    aston martin'in amr23 aracının performansı diğer takımları etkilemiş. ilk üçün arkasında yer alabileceğine dair yorumlar var.

    ferrari'nin lastik aşınımının fazla olduğu söyleniyor. bunun kronik bir sebebi mi var yoksa araç yüksekliğini sürekli değiştirerek yunuslamanın başladığı sınırı anlamaya çalıştıklarından dolayı mı veya yürüttükleri test aşamalarının bir sonucu mu bunu kestirmek şu an için zor. ama ilk gün için ferrari'nin daha az sorunu olmasını bekliyordu herkes. bunun yanında düzlük hızı olarak red bull'la birlikte zirvede yer alıyorlardı bunu da eklemek lazım. dün fotoğrafını attığım bir durum vardı, araç burnu hafifçe çukur olup içine doğru bombe veriyordu. bunun bir mekanikerin sıkmayı unuttuğu vidadan kaynaklandığı ve sorunun giderildiği açıklandı.

    mercedes'in dün tüm gün ağır yakıt yükleriyle (russell için 80 kg'ın altına düşmediği söyleniyor) sürüşler yaptığı söyleniyor.

    red bull için ise kendilerinin beklediğinden dahi iyi bir başlangıç olmuş. test programının ilerisine geçmişler ilk gün.
App Store'dan indirin Google Play'den alın