resim
Christian Mate Pulišić
Takım:Milan
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:ABD
  • 59
    uluslararası futbol kamuoyunda dortmund'dan çıkış yaptığı dönemde çok şey beklenen ama sakatlıklardan dolayı zamanla geriye giden futbolcu (zaniolo'ya benziyor bu anlamda). chelsea'ye transferinden sonra sakatlık yaşamadığı dönemlerde chelsea seviyesinde bir futbolcu seviyesinde gözüküyordu ancak son iki senesinde açıkçası oynarken bile fark yaratmakta zorlandı. aslında düzenli oynasa elit seviyenin bir alt seviyesinde olan bayağı iyi bir oyuncu ancak her sezonun yarısı sakat ne yazık ki.

    oyuncu özelliklerini değerlendirecek olursak son derece çabuk olan hem dar alanda hem geniş alanda etkili dribbling yapabilen teknik kapasitesi de yüksek bir oyuncu. pas kalitesi çok yüksek seviyede olsaydı elit oyuncu olurdu ama o konuda çok iyi değil. aynı zamanda topa net vuruşlar da yapamadığı için çok gol atamıyor. topsuz alanda bir hayli etkili bir oyuncu olduğu için hızının da yardımıyla savunma arkasına koşu atabiliyor ve boşa çıkabiliyor.

    sonuç olarak pulisic çok iyi bir oyuncu ama sakatlık problemleri var. ayrıca ben direkt olarak türkiye'ye düşeceğine de ihtimal vermiyorum açıkçası. chelsea galatasaray arası bir kulübe gidecektir bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın