• 21
    yetiştirdiği futbolcularla tanınansakaryaspor, sahadaki mücadelesinin yanısıra ekonomik olarak girdiği dar boğazdan çıkmak için umbro firmasıyla da mücadele etmektedir. şimdiye kadar 26 kez kulube haciz yollayan umbro firması, sandalye, masa gibi eşyaları haciz ettikten sonra, kulubün tarihi olan federasyon kupasını' da göz dikti.

    tatangalar'ın hazırlanan metnin -enquiries@umbro.com- adresine gönderilmesi için herkesin desteğine ihtiyaçları var.

    metnin ingilizcesi:

    our team sakaryaspor, the first club recurring to the mind when people talk about football around the country, is about to lose federation cup winning with a huge effort in 1989 due to the foreclosure that is not understandable.

    sakaryaspor supporters and the city of sakarya cannot understand the implementation of foreclosure. they all think that this decision is a scandal before the match sakaryaspor will play tomorrow. ın these days, whole the sakaryaspor supporters know very well umbro is one of the firms that play important role for the industrial football world.

    ıt's also important that this foreclosure is implemented just a few hours after our team official store, in which our team sports gear will be sold, has been set up. the timing of the implantation is also get sakaryaspor supporters really angry!

    from now on, even we don't want to remember the name of umbro in this city. we will make all the clubs, using your productions in turkey, remember this foreclosure and we will say to them that the same event can happen to their clubs as well.

    with the campaigns we will mount, we will show how important a cup is (federation cup), which was won with a huge effort.

    metnin türkçesi ;

    türkiye’de spor denince futbol, futbol denince akla ilk gelen marka değer sakaryaspor’umuzun saat 17:30 itibari ile, geçmişte kanının son damlasına kadan hakedilen o zamanın ismi ile federasyon kupasını bir haciz işlemi ile kaybetmek üzeredir.

    endüstriyelleşmiş futbol endüstrisinde umbro firmasının ne derece ve hangi seviyede olduğunu iyi bilen sakaryaspor taraftarı ve sakarya şehri, şu sıralar şehirde gerçekleşen haciz işlemine bir anlam verememekle birlikte yarın çıkacağı maç öncesinde bunun skandal sayılabilecek bir karar olduğunu düşünmektedir.

    ayrıca bilinmelidirki bugün, bu şehirde sakaryaspor’un bu sene gerek formasında gerekse sakarya şehrindeki sakaryaspor sevdalılarının yeşil siyah giyebileceği ürünlerin satışını gerçekleştireceği ve hizmete sunduğu sakaryaspor store mağazasının açılışının hemen birkaç saat sonrasında yapmış olduğu bu eylem biz taraftarları ve sakarya şehrini çok sinirlendirmiştir.

    artık sakarya şehrinde umbro firmasının isminin anılmasını bir kenara bırakın bu markaya dair hiçbir şey hatırlamak istemeyeceğimizi, tüm türkiyedeki anadolu kulüplerinden sizlerle iletişim halinde olan ya da markanızı kullanan kulüplerin bu denli bir uygulama ile karşı karşıya her daim kalabileceğini hatırlatacağız.

    ve düzenleyeceğimiz kampanyalar ile sizlere bir markanın dışında bir kulübün en değerlisi, akıtılan ter ile alınan kupanın (federasyon kupası) ne derece önemli olduğunu göstereceğiz.

    (bkz: sermaye kapını çaldığında senden tarihini bile ister)
    (bkz: endüstriyel futbola hayır)
    (bkz: forza livorno)
App Store'dan indirin Google Play'den alın