resim
Ahmet Nur Çebi
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:65
Uyruk:Türkiye
  • 639
    sike surecinde can hiras sekilde fenerbahcelerini koruyan bir baska pacavra gazete sozcu'de cikan habere konu olmus baskan.

    https://www.sozcu.com.tr/...off-onerisi-7600230/

    --- alıntı ---

    kahramanmaraş merkezli yaşanan depremler, sporun her dalını derinden sarstı. süper lig ekipleri gaziantep fk ve hatayspor ligden çekilirken, son yapılan kulüpler birliği vakfı (kbv) toplantısında başkanlardan flaş bir hamle geldi.

    beşiktaş başkanı ahmet nur çebi’nin, lig şampiyonunun play-off sistemiyle belirlenmesi yönündeki talebi destek gördü. galatasaray ve fenerbahçe bu öneriye karşı çıkmasına rağmen diğer kulüpler play-off sistemine sıcak bakıyor.

    kulüpler, hatay ve gaziantep’in ligden çekilmesiyle haksız rekabet ortamı oluştuğunu, eşitlik ilkesinin ortadan kaybolduğunu savunuyor.

    kbv’de ortak karar çıkmadığı için kulüplerin bireysel olarak tff’ye başvuracağı, 2011-12 sezonunda olduğu gibi şampiyonun lig bitiminde play-off maçları sonunda belirlenmesini isteyeceği öğrenildi.

    --- alıntı ---

    yalanciyi nasil olsa opmuyorlar diye herkes bol keseden salliyor. bu sacma onerisi kabul edilmeyen yagmaci baskana diger onerilerim asagidadir;

    - forveti abu ile baslayan takimlara ekstra puan verilsin.
    - teknik direktorunun isminde ya da soyisminde astronomi ile sifat bulunan takimlara zeytin yagi hediye edilsin.
    - turk forvetinin soyadi kilo ile alakali olan takimlara deplasmanda mac yerine kendi evinde maclari oynama hakki taninsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın