resim
Arsen Zakharyan
Takım:Sociedad
Mevki:On Numara
Yaş:21
Boy:1.83
Uyruk:Rusya
  • 178
    galatasarayın üzerine transfer politikası inşa ettiği genç oyuncu.

    kimi muhabirler takımının vadeli ödeme planına ikna olmadığını yazarken diğerleri oyuncunun özel sebepler dolayısıyla ikna edilemediğini yazmış durumda. çoğu yazar oyuncunun sözleşmesinin bitmesine 1,5 sene kalması sebebiyle galatasarayın elini güçlendirdiğini yazmış. bence bu durum galatasaraydan çok oyuncunun elini güçlendiriyor. hali hazırda süre bulabildiği takımında kilit rolde oynuyor ve gelişimini gayet güzel devam ettirebiliyor. kendisini neden 4 yıllık yeni bir sözleşmeye bağlı hale getirsin.

    bazı yazarlar ise oyuncunun galatasarayı tercih etmemesi sebebiyle rusyada çürüyeceğini ifade etmiş. 1,5 senede çok büyük şansızlıklar yaşamazsa istediği takıma yüklü bir imza parası ve senelik ücretle yol alacaktır. yaşı bu operasyonu gerçekleştirmek için fazlasıyla ideal.

    ben oyuncunun ikna edilemediğini düşünenlerdenim ama bu türkiyede yaşamaktan ziyade hiç düşünmediği bir kariyer planına temkinli yaklaşmakla alakalıdır diye tahmin ediyorum. oyuncunun kafasında kariyeriyle ilgili tarif ettiğim gibi bir plan varsa oyuncunun ikna edilebilmesi için yüksek miktarda yıllık ücret, imza parası ve çok yüksek olmayan bir serbest kalma bedeli isteyeceğini tahayyül etmek zor değil.

    galatasaraya transferi uygun şartlarda gerçekleşirse kazanımlar getirecek oyuncunun gelmesini isterim ancak şartlar uygun olmaktan çıkarsa kazanımın riski artarsa takımın ahengini bozmaya hiç gerek olmadığını düşünüyorum.

    bu transferin bana düşündürdüğü son şey ise yıllardır yangıncı taraftar ile ters düşmüş, onlara söz söylemiş biri olarak güvenilir bir yönetim altında taraftarların makul davrandığı bir takım atmosferini yaratmanın yine yöneticilerin elinde olduğudur. bu farkındalığı yarattıkları için galatasaray yönetiminde bulunan, zerre miktar katkı sağlamış herkese teşekkür ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın