resim
Arsen Zakharyan
Takım:Real Sociedad
Mevki:On Numara
Yaş:21
Boy:1.83
Uyruk:Rusya
  • 134
    kulübünün hem sosyal medya hem de geleneksel medya üzerinden fiyatını yükseltmeye çalıştığı futbolcu. sürekli konuyla ilgili paylaşım yaparak taraftarın yangın çıkarmasını ve yönetimimizin zor durumda kalıp fiyat yükseltmesini istiyorlar.

    çıkan haberlere göre ödeme planında anlaşma sağlanamıyor. dinamo'nun istediği peşinat muhtemelen bizim verdiğimizden daha yüksek. bu konu çözülürse bu transfer sonuçlanır.

    ben lehimize biteceğini düşünüyorum. ruslar da ambargo yüzünden zor durumda. futbolcu premier lig hedefliyor, bütün avrupa ligleri rusya'ya ambargo uyguluyor, zakharyan için avrupa'ya en rahat geçiş bizim üzerimizden olur, erden bey de bu projeyi futbolcuya ve ailesine anlatarak ikna etmiştir. futbolcunun etnik kimliğinden dolayı bizim taraftarımız tarafından bir ırkçılığa maruz kalacağını düşünmüyorum, sami yen'de taraftar bağrına basacaktır, bu sıcaklığı gördüğü anda o da daha fazla aidiyet hissedecektir zaten. belki bazı deplasman tribünleri tarafından ırkçılığa maruz kalabilir, bunlara da mecburen kulağını tıkayacak.

    fırsat transferi, normal şartlarda buraya düşmeyecek bir isim. bir kaç günü lehimize sonuçlanacaktır umarım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın