resim
Arsen Zakharyan
Takım:Real Sociedad
Mevki:On Numara
Yaş:21
Boy:1.83
Uyruk:Rusya
  • 124
    önce futbolcu: eminim ki kimse izlememiştir futbolcuyu daha önce. videolarında gördüğümüz kadarıyla çocuk, olmuş bile. oyun görüşü, sakinliği, zekası, yeteneği hepsi çok iyi. chelsea seviyelerine çıkar mı göreceğiz ama potansiyeli yüksek gözüküyor.

    sonra maliyeti: 19 yaşındaki bir çocuk için yüksek paralar. belki bir alman veya fransız orta sıra takımı bile bu paraları çat diye ödeyebilir ama zaniola alınmışken ciddi bir yatırım. demekki gerçekten avrupa'dan ciddi talipleri var oyuncunun. erden timur'un yaş tahtaya basacağını düşünmüyorum.

    en sona da milliyeti: ülkemizdeki küçük bir azınlık hariç biz diğer ırklara ve ülkelere karşı faşist bir toplum değiliz. ermenistan olayına gelirsek ülkemizdeki ermeni vatandaşlarımızla hiç kimsenin zaten bir sorunu yoktur. hatta ileri gidiyorum ermenistan'dan birisi gelsin büyük bir sorun yaşamadan döner ülkesine. ama asıl sorun ermeni politikasının türk düşmanlığı üzerine kurulmasıdır. yani onlar bir sorun çıkarmasın emin olun hiç bir sorun yaşanmaz. yalnız azerbaycan'daki türk'ler bu konuya bozulacaktır doğal olarak. bir tek o kısım biraz problemli olabilir.

    transferi olursa kimi keser, nerede oynar daha oralara gelemedik bile. gözüken maçlara yedek başlayacağı ve sonradan hamle oyuncusu olacağı. mertens ile pozisyonları farklı, sergio'yu da şu aşamada kesemez. demek ki ya bu yaz hemen satılacak ya da uzun vadeli bir yatırım. yaşayıp göreceğiz.

    hayırlısı olsun. olmazsa zaten takımın eksiği yok, olursa güzel zenginlik katar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın