resim
Arsen Zakharyan
Takım:Real Sociedad
Mevki:On Numara
Yaş:21
Boy:1.83
Uyruk:Rusya
  • 104
    yine birtakım taraftarımızı "riva'yı verin" kıvamına getirmiş transfer öznesi.

    geleceğin kevin de bruyne'si olacağı söylenen bu genç arkadaşımızı basit youtube videoları dışında izlemiş değilim. dolayısıyla bu kadar asgari bilgiyle gelsin veya gelmesin diyecek halim yok. o konuyu koydum kenara. takıldığım noktaya ise hızlıca geleyim.

    zakharyan bir scout transferi midir? eğer öyleyse zakharyan'dan kaç para kâr etmeyi umuyoruz? konuşulana göre 15 milyon euro bonservis vereceğiz, yine bazı taraftarlarımıza göre bu rakam bedava... nasıl bedavaysa. bu arkadaşı 15'e aldık, 2 milyon euroya yakın da maaşlardan bahsediliyor (en rahatsız olduğum söylenti), bütün bu maliyetin altına girdikten sonra 25-30'a satacağımıza nasıl bu kadar emin olabiliyoruz? diyeceksiniz ki, transfer risk işidir. eyvallah da bu rakamların galatasaray ve türkiye'nin gerçekliğiyle alakası var mı?

    zaniolo'ya verilen 15+bonuslar ile zakharyan'a verilmesi muhtemel 15 milyon euro arasında dağlar var. zaniolo en tepeye çıkmış, orayı solumuş, italyan pasaportlu bir yıldız. açık alanda 1.90 boyuyla lokomotif gibi top sürüp kale ağzına giriyor. yarattığı etki itibariyle zakharyan ile paralel hiçbir noktası yok. zakharyan ise iyi bir orta saha oyuncusu olmaya aday bir genç.

    kvara bile rus liginden hülleyle 10 milyon euroya italya'ya gitti. daha doğrusu 8'e gürcistan'a, 10'a napoli'ye... kvara'nın transfer öncesinde istikrarlı oynadığı 2-3 sezonu var. bu zakharyan konusunda gömü bulmuş gibi transfere abanmamızın mantığı yok. chelsea gibi scouting hamlelerinde 10'ar 15'er dağıtan bir kulüp gibi davranmamız bana tuhaf geliyor. benim bildiğim scout transferi sacha boey gibi olur. taş çatlasın nelsson gibi 7'lere çıkarsın. kapının 15'ten açıldığı scout transferi mi olur yahu? hem de ambargolu rus liginden. garip işler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın