• 66
    benim gibi her yöneteceği takımı önceden googledan youtubedan araştırıp, takımın son maç özetlerini izleyerek analizlerde bulunan, gerçekteki oynadıkları oyuna ve 11'e benzer bir yapıyla oyunda oynatmaya çalışan, seçtiği takımla hiç bir bağı olmamasına rağmen maçlarda arka planda o takımın tezahüratlarını şarkılarını açarak hazırlık maçında bile gaza gelen başka manyaklar var mı? sadece merak ediyorum.

    2005'den beri oynuyorum seriyi, arada pas geçtiğim de pek çok sene olmuştur ama değişimi ve gelişime gözlerimle tanıklık ettim. son 5 senedir ufak tefek oyun mekanikleri geliştirmeleri hariç her sene aynı oyunu çıkarıp balon fiyatlara satıyolar. benim gibi bu serinin yapımcısı arkadaşlara boşu boşuna para yedirmek istemeyen ama içten içe ulan ne günlerdi be diyip yeniden oynamak isteyenler var ise, oyun windows'ta gamepass üyeliğiniz ile bedava erişilebilir durumda.

    mobil veya tablet versiyonu olan fm 23 touch ise ios için apple+ ile birlikte bedava durumda. apple+'ın 1 aylık ücretsiz olması sebebiyle iphone 8'plusıma indirdiğim, nispeten eski ve zar zor idare eden telefonumda bile çok iyi çalıştığını görerek önerdiğim oyun. yollarda vs. çok zaman geçiriyor, fakat telefon haricinde de pek oyuna vs. zaman ayıracak durumda değilseniz bu yolu denemenizi şiddetle öneririm keza touch versiyonu oyunun bilgisayar versiyonunun yalnızca biraz basitleştirilmiş hali o kadar. gerçekten pek çok özellik aynı. yalnızca bataryayı yiyebilir epey o kadar. 3 boyutlu maç motoru yerine 2 boyutlu izleyin ve yanınızda powerbank taşıyın siz de canım. çektim cimbomu, aşk adam ilk maç hat-trick ardından 1 ay sakat. allah yaşatmasın.

    düzeltme: apple+ dedim apple arcade ismi ile geçiyormuş sanırım.
    edit 2: ha bu arada stres atma konusuna da kısaca deyineyim, benim gibi manyaksanız ve fatih terim misali her içinde bulunduğunuz yerde kazanan olmaya biraz da olsa takıntılı biriyseniz, stres atayım diye girip daha fazla stres olma ihtimaliniz %99. atalanta çektim 5'li* mi oynatayım 4'lü mü oynatayım derken dert babası oldum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın