resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3932
    bir insanın iyi bir hareketini görünce melekleştirip kötü bir yanını görünce şeytanlaştırmakta sıkıntı var. insanın doğasında olan bir şey. hepimizin iyi / kötü yanları vardır. volkan için de zamanında saha içinde yaptıklarına bakınca verilen reaksiyon normaldi. yalnızca saha içindeki gerilimle yaptı demek doğru değil; ayrıca basın toplantısında muslera için yaptığı açıklamayı unutmadım. galatasaray camiasında saygı duyduğum, sevdiğim ender isimlerden demişti. yani maçın verdiği nabız yüksekliğini bahane olarak sunmak yersiz. adam genel olarak bize saygı duymadığını iletti. evden adam aldırmak gibi diğer beyanlara girmiyorum.

    nasıl ki o dönemlerde de soma'daki madenciler için yaptığı yardımlar nasıl değerliyse bugün de hatay'da yaşanan felaket için ilk gün farkındalık yaratması ve depremzedelere verdiği destek bir o kadar değerli.

    ancak galatasaray taraftarının kendisinden helallik istemeye kadar giden demeçlerine anlam veremiyorum. yaşanılan süreçte her şey karşılıklıydı. geçmişe bir sünger çekelim deniyorsa çekelim. volkan demirel stadımıza geldiğinde alkışlarla karşılayalım deniyorsa karşılayalım. ancak sanki masum bir adamı haksız yere linçlemişiz gibi algı oluşturmaya gerek yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın