• 60
    --- alıntı ---

    dün gece lebron'un milwaukee maçı öncesi 2010'da türkiye'deki dünya şampiyonası'na gelmeyeceğini söylemişti. ancak yaklaşık bir saat önce cleveland plain dealer'da çıkan bir habere göre bugün, dün söylediklerini yalanlarcasına açıklamalar yapmış lebron:

    "kobe'nin katılacağı bir şampiyonada, onun kazandığı madalyanın benim koleksiyonumda eksik kalması gibi bir ihtimali göz önüne alamam. onun katıldığı her yarışmada ben de olmalıyım. kobe 2010'da türkiye'ye gidiyorsa şundan emin olabilirsiniz ki ben de kadroda olacağım. eğer bu sezon nba finallerine de kalabilirse ben onu orada bekliyor olacağım" demiş. bunun üzerine kobe'ye dönmüş gazetenin muhabirleri ve ilginç bir tepkiyle karşılaşmışlar:

    "lebron ben katılırsam gidecek diye bir durum söz konusu değil. eğer o 2010 dünya şampiyonası'na katıldıysa, ben ona yardım etmek için milli takım kadrosunda bulunacağım. çünkü biliyorsunuz olimpiyatlar'da ve dünya şampiyonası'nda daha önce lebron bensiz katıldığında bronz madalya alabilmişti sadece. 2008'de ise ben katıldığımda ne olduğunu gördük. televizyon başında ülkemin bronz madalyada kalmasını görmek beni çok hüzünlendiriyor o yüzden lebron dünya şampiyonası'na gidiyorsa ben de kesinlikle orada olacağım. nba finalleri konusunda ise benim çenem değil yüzüklerim konuşuyor zaten. finale kadar çıkabilirse karşısında kimi bulacağını çok iyi biliyor lebron" demiş kobe. adeta ders vermiş cevaplarıyla ve inceden laf sokmasıyla.

    valla ne diyelim. muhteşem bir haber. kendi aralarında tatlı bir şekilde atışırken aynı zamanda ülkemize gelmek için birbirlerine gaz vermeleri ve şampiyona kadrosunda olma ihtimallerinin artması bizim için değer biçilemez bir gelişme. umarım bu ikiliyi hem nba finalleri'nde hem de türkiye'deki kadroda görürüz.

    http://www.konyaliportlandlilar.com/...t-kazanan-biziz.html
    --- alıntı ---

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın