resim
Milot Rashica
Takım:Beşiktaş
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:28
Boy:1.78
Uyruk:Kosova
  • 684
    mutlaka bonservisi alınsın da, nerede oynasın bu adam? galibiyet serisinden defolarımızı gözardı eder olduk ama rashica hücumda etkisiz. sırf bekine yardım ediyor diye bir oyuncuya 6-7 milyon euro verilmez. buyurun sofascore verileri:
    https://www.sofascore.com/...milot-rashica/800411

    ankaragücü ve giresunspor maçı hariç 7.0 rating’in üstüne çıkmışlığı yok. maç başı 0.8 isabetli orta açıyor, ortaları iyi gibi bir algı nereden çıktı bilmiyorum ama ortaları sürekli rakibin böbreklerine çarpıyor. adam geçme istatistiği de çok düşük. kötü oyuncu elbet değil ama iyi de oynamıyor. zaniolo varken zaten forma şansı bulması çok zor olacak. keza elinizde yunus, barış alper ve yusuf var. rashica yedek kalarak gelişecek biri değil. illa bir kanat alacaksak bu kerem’e alternatif olacak biri olmalı, çünkü asıl mevkisi sol kanat olan yedek bir oyuncumuz yok.

    velhasıl, bence rashica 6-7 milyon euro verilecek kadar iyi oynamıyor. ek olarak bu kadar parayı yedek oturacak bir oyuncuya verecek lüksümüz yok. yatırım olarak görelim desek, gerek yaşı gerek oyunuyla satıp para kazanacağımız bir oyuncu da sayılmaz. bu sezon alabildiğimiz verimin maksimumunu alıp güzel hatırlamak en iyisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın