• 1537
    hadi bizim ülkemiz böyle halkına değer vermeyenleri gider başa getirir onlar da halkı insan yerine koymadan yönetir o ayrı konu. ama şu yurtdışında insancıl barışçıl kesilip bize gelince sağır dilsizi oynayanlara feci ayar oluyorum.

    yardım eden destek çıkan ünlüleri ve firmaları tenzih ederek söylüyorum ama be kardeşim bu ülke en çok starbucks şubesi bulunan ülkelerden biri en çok netflix kullanan ülkelerden biri samsung desen ülkede en popüler marka ama paşalar halkın tepkisiyle 3. günden sonra mesaj yayınlayıp yardım gönderiyorlar. net olarak bizi siklemediklerinin kanıtıdır ya bu.
    o avrupa'nın amerika'nın sjw'leri kutupta bir ayı ölse storyde paylaşan sporcular konu biz olunca hep sus pus olur zaten. mesela sebastian vettel mesela roger federer nerde abi bu adamlar, bir mesajıyla milyonlar toplayacak insanlar bunlar ya. tenisin big3'ünden destek mesajı yayınlayan tek kişi djokovic o da sırp doğu avrupalı. şu deprem yunanistan'da olsa bütün dünya yaptığı yardımın en az 2 katını yapmıştı buna eminim ben.

    allah razı olsun bütün dünyadan arama kurtarma ekipleri geldi yardım etti amcamı bile polonyalı ekip çıkardı o konuda hiçbir laf söyleyemem ama anlattığım iki yüzlülük net bir gerçek bence. yani bunu ülkedeki diğer kesim gibi avrupa bizi kıskanıyor ondan bize ondan böyle yapıyor demek istemiyorum ama bizi sevmediklerine veya insan yerine koymadıklarına özellikle büyük markaların yaptıklarından sonra emin oldum diyebilirim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın