resim
Dries Mertens
Takım:Galatasaray
Mevki:Forvet Arkası
Yaş:37
Boy:1.69
Uyruk:Belçika
  • 1490
    bakıyorum sosyal medyada gerek gelen, gerekse adı bizimle geçecek futbolcularla alakalı yeni kadroda hemen kendisi ilk kesilen oluyor.

    sanırım bu durum vefasızlıktan ziyade biraz şımarıklık kokuyor. mertens oyun kurulumunda başarılı mı? asist yapıyor mu? gol atıyor mu? defansif katkı veriyor, pres yapıyor mu? yani mevkisinin hakkını veriyor mu? sanırım herkes evet diyecektir. üstüne üstlük takımı sahiplendi mi? diğer oyuncularla arası iyi mi? takımın liderlerinden biri mi? ahlakı düzgün mü? sanırım bunların cevabı da evet.

    bu şartlarda zakharyan veya dybala yarın gelsin başlasın. kimin yerine? mertens. zaniolo da mertens’in yerine oynasın. 30 dk mertens 30 dk zakharyan 30 dk dybala oynasın. kimse yedek kalmayı sorun etmesin. yıllık 3-4 milyon verelim ama yedeğimiz sağlam olsun…

    tabii ki zaniola veya zakharyan’ı yazın karlı satışlar için alma stratejisi gayet mantıklı. seneye mertens düşünülmüyorsa alternatifini de şimdiden bulmak lazım. şampiyonalar ligi için böyle bol alternatifli kaliteli bir kadroya kim hayır diyebilir? fakat mertens’in depremde ilk vaz geçilecek futbolcu gibi görünmesini galatasaray taraftarına pek yakıştıramadım. (galatasaray taraftarı demek pek doğru olmayabilir, sosyal medyada ilk 11 yazan ve kadroyu mertens’i çizerek yapanlara diyelim)
App Store'dan indirin Google Play'den alın