• 99
    çeşitli konularda eleştirilebilir, benim de sevdiğim ve sevmediğim yanları var ama şu bir gerçek ki bu adam deprem problemini kafasına takmış tek siyasi lider. istanbul ile ilgili ikimizin kafasındaki proje de yaklaşık aynı.

    depremle ilgili düşüncelerini sadece adaylık sürecinde değil o günden bugüne katıldığı her programda dile getiriyordu. bastıra bastıra bunun türkiye'nin en büyük problemi olduğunu, adım atılmazsa bizi yıkıma götüreceğini söylüyordu. bunların hepsini deprem onbinlerce canımızı almadan söylemesi bence kendisini daha da önemli hale getiriyor.

    çok doğru konuşuyordu, halkın her sorununa değiniyordu, belki yüzbinlerce hayat kurtaracak önlemler alacaktı, benim en büyük projem deprem dedi ama gel gelelim millet gitti bedava keke, millet bahçesine yapıştırdı mührü geçti. araya biraz zaman girsin yine yapıştırır.

    sözlükte porto, benfica, ajax ekolü tartışılırken hep kullandığım bir söz var. senin porto, benfica olman için portekiz'de, ajax olman için hollanda'da olman lazım. sen ortadoğu'dasın sen porto ajax falan olamazsın. bu deprem için de geçerli. sen depremde japonya ekolünü benimsemek istiyorsun ama bunun için önce japonya gibi olman lazım. dön bak bir bakalım aşağıya toplumda hiç japonya olabilecek kapasite var mı.

    velhasıl muharrem ince depremi kafasına takmış tek lider, çok doğru konuşuyor, dedikleri uygulanmazsa da biz yine yüzbinlerce insan kaybedeceğiz, ülke yıkıma gidecek, söylediği her noktada %100 haklı. haklı olmasına sonuna kadar haklı da kime söylüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın