• 184
    ülke tarihine geçecek şekilde yaptığı u dönüşüyle beraber hatırlayacağımız politikacı. üzerinde çok durmaya gerek yok, söylemlere kafa yormaya gerek yok, ciddiye almaya gerek yok.

    mafya liderine geçmiş olsun ziyareti yapan bir isimden bahsediyoruz. ne hikmetse o kişi de bir süre sonra serbest kaldı.

    ya borsaya yatırım yapın dedi, borsa düştü. 7.20'den dolar bozdurup ülkemize güveniyoruz şovu yaptı. o güne kadar dolara neden yatırım yapıp beklediniz diyen olmadı.

    iktidara iki kez ortak oldu, ikisinde de ülke iflah olmadı. son 20 yılın en büyük iki krizinde de iktidar ortağı olarak sahne aldı.

    sözde milliyetçilik üzerinden ekmek yiyen bir oluşumdan söz ediyoruz. milliyetçilik en basit tanımıyla nedir? bir milletin menfaatlerini gözeten, dış müdahalelerden bağımsız bir yönetim anlayışıyla egemenlik, öz yönetim ve milli çıkarları esas alıp gözeten ideolojik bir hareket diyebiliriz. ülkende demografik yapı değiştirilirken, ülken ab'nin geri dönüşüm kutusu haline dönüştürülürken nerdesin?

    geçmiş yüzyılda kalmış adeta. piskevit deyimi bile bunun bir tezahürü.

    bazen düşünüyorum da çok fazla şey yapmamıza bile gerek olmayabilir. yani afad bilişim müdürü geldi mesela şu an aklıma. birazcık normalleşsek, biraz olsun liyakat esaslı hareket etsek o rüzgarla iyiye gideceğiz gibi hissediyor insan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın