resim
Volkan Demirel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 3911
    futbol sadece futbol değildir sözünü bize bir kez daha hatırlatan insani değerleri yüksek eski futbolcu, şimdi teknik direktör.

    biz taraftar olarak bazı şeyleri objektif olarak yorumlayamıyoruz. volkan demirel fenerbahçe’nin bayrak adamı, yıllarca kaptanlığını yapmış bir isim. saha içinde ve dışında camiası için savaşmış bir isim. bu mücadele esnasında bize saygısızlıkları oldu mu? gözümü kapatıp 3 saniye düşününce 10 farklı hareketi gözümün önüne geliyor bile. bizim ondan nefret etmemiz normal. onunda kendinden nefret ettirmesi normal. siz hiç melo güzelleyen fenerbahçe taraftarı gördünüz mü? benzer şeyler…
    ama işte futbol sadece futbol değil dedik ya. volkan demirel bu sözün vücut bulmuş hali.
    bayrak adam olan, kaptan olan oyuncular gerektiği zaman karakter koymayı beceren sporculardır. volkan demirel bugün hatay’ın hocasıydı, kendisine yakışanı yaptı. bu elim hadise erzurum’da yaşansa volkan yine aynısını yapardı. antalya’da olsa yine aynısını yapardı. çünkü karakteri bu… yarın fenerbahçe forması giyse yine bizim ile dalaşır. volkan bu, futbol bu, hayat bu… volkan fenerbahçe forması ile bize yine dalaşır ama volkan elim bir hadisede elini taşın altına koymaktan da çekinmez… aidiyeti yüksek isimler hep bu sporun içinde olsun ki bizim de oyuna dair inancımız kalsın.

    bir galatasaray taraftarı olarak volkan hocaya sesleniyorum.
    hocam, yarın çubuklu ile samiyen’e gel. bizi delirt, çileden çıkart. birbirimize girelim. ama yarın bir gün yine allah göstermesin yine böyle bir olay yaşayalım, biz seni yine bağrımıza basarız. türk futbol camiası adına yaptıklarına minnettarız. allah sana ve ailene sağlıklı ömürler nasip etsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın