resim
İlkay Gündoğan
Takım:Man City
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.80
Uyruk:Almanya
  • 470
    şu an eğlenebilmek, gülmek bana çok uzak geliyor ama yine de tam olarak bir deadline verilirse ne zaman sevinebileceğimize değin biz de ona göre kendimize çeki düzen verelim.

    ilkay bağış yaptı, yardım yolladı, açık artırma için de bruyne ve haaland'da imzalı forma alıp merih demiral'a iletti. depremi bir kez daha ansa tabi ki daha iyi olurdu ama herkesin kahrolma süresi ve vereceği tepki aynı olmayabiliyor. ayrıca ben şu an dünya'da ulaşılamayan bir kesim kaldığını da sanmıyorum. tüm haberler türkiye ile açılıyor, türkiye ile kapanıyor. illa bir mesaj vermesi gerekiyorsa da "pray for turkey" yerine "emasya protokolü geri gelsin, istanbul'dan sanayiyi taşıyın, sıvılaşmaya dikkat" tshirti falan giyse bizim için uzun vadade çok daha faydalı olur.

    velhasıl bundan bir ay sonra ligler açıldığında bir çoğumuz burada "icardiiiii" diye entry girerken bazı arkadaşlarımız tebessüm bile edemeyecek. o sebeple kimseye sizinle aynı ya vermiyor diye kızmanın anlamı yok.

    edit: maçtan sonra şöyle bir açıklama yapmış. ama konuşurken ağlamamış, hani öyle beklentileriniz falan da varsa diye dedim.

    https://twitter.com/...Wgx_DTHjXvA&s=19
App Store'dan indirin Google Play'den alın