• 31
    yapmayın arkadaşlar. bugün değil ya, herkesin acısı var, buraya mülteci olarak gelmiş suriyelilerin de canları yandı anneleri babaları kardeşleri sevdiklerini enkaz altında buldular, onları çıkartmak için yardım beklediler, yardım bulamadılar.

    videoların çoğunu izlemedim bile, yağmacılar yok mu var, yağmacıların içinde suriyeli olanlar yok mu var, yağma yapmak doğru bir şey mi hayır değil. ama suriyeli yağmacılar başlığı bize yakışan bir başlık değil. her etnik kökene mensup yağmacılar için ayrı ayrı başlık açmaycaksak bu başlık şekli ırkçılık oluyor.

    tekrar ediyorum, evet yapmış oldukları yanlış evet en ağır şekilde ceza alsınlar, allahlarından bulsunlar. ama suriyeli olmalarının konu ile alakası ne, ki başlık içerisinde bunlardan başlayıp tüm suriyeliler hakkındaki fikirler sunulup durmuş. yapmayın, yakışmıyor.

    edit: başlığın entrylerine bakıldığında 6 şubat 2023 depremi sonrasında ortaya çıkan yağmacılar olarak güncellennmesi gerekmektedir, bir çok entry haklı olarak işbu yağmacılara etnik kimliklerinden bağımsız tepki içeriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın