resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 422
    kendisinin transferi bizim için milat niteliğindedir. kendisinin alındığı fiyat, satışı için istenen fiyata ve kendisinin potansiyel değerine bir referans oluşturmakta. bu referans takımımızdaki diğer oyuncularımızında değerine ve potansiyel satışına bir referans olacak şekilde hepsini yukarıya çekecek. mesela takımdaki zaniolo 35 milyon euro civarı bir transfer yaparsa boey, nellson gibi isimler de 25 milyon euro civarına satılması normal ve mantıklı olarak görülecek, bu şekilde bir algı oluşturacak. keremin yunusun satışlarında da aynı şekilde 25 milyon euro üzeri rakamları konuşmak çok abest gelmemeye başlayacak.
    ayrıca zaniolonun transferi tarzı ve oyun stili ile sağ kanatta çok önemli bir açığımızı kapatacak. şuana kadar fena idare etmemiş bir rashica mevcut takımda fakat kendisi kiralık ve seneye bonservisini alıp alamayacağımız belli değil, fakat biz oraya bonservisi ile 23 yaşında çok önemli bir oyuncu alarak hem bu sene şampiyonluğu garantiledik hemde seneye şampiyonlar liginde oynayacak takım kurmak için bir bölgenin sorununu çözdük.
    seneye yapılacak planlama da şuan için forvette ıcardinin bonservisinin alınması ve sol bek pozisyonu dışında bir sıkıntımız yok, diğer pozisyonlar takımdan satılacak oyunculara göre alınması gereken aksiyonlar. o konuda da satacağımız oyuncunun yerini doldurmadan oyuncu satmamayı öğrenmemiz lazım. tüm elit kulüplerde olan normal durum bu şekilde zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın