• 18
    bakanlığı döneminde kendimi çok güvende hissettiğim, karizmatik ve zeki lider. islamla nurlanmış ulusumuzun milyonlarca din kardeşine kucak açmasının önünde hiçbir engel komamıştır. ensar-muhacir arasında sınır güvenliği diye bir şey olmaz, gelene kimlik sorulmaz, neden geldin, burada ne yapacaksın denmez. kendisine teşekkür ediyorum.

    terörle mücadelesine gelirsek, ufak tefek münferit patlamalar dışında terörü bitirmiştir. teröristleri ayakkabı numaralarına kadar bilir. magandalar, şehir eşkiyaları, kadın katilleri, sübyancıların hepsine hak ettikleri cezanın verilmesine ön ayak, ülkemizde asayiş ve huzurun membaı olmuştur.

    kendisine atılan iftiraları mükemmel mantıklı şekilde, canlı yayında, tarafsız gazeteciler önünde teker teker çürütmüştür. soru işaretine yer bırakmamıştır. sevmeyelim de ölelim mi!

    bakanlığı sona erdikten sonra kendisine duyduğum saygı ve sevgiyi daha rahat ifade edebileceğimi düşünüyorum, sonuçta halen görevde. görevini alnı ak biçimde devretsin o zaman hakkını teslim edelim sayın bakanın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın