• 182
    sinsi yandaş ntv (en tehlikelisi) ve açıktan yandaşlık yapan cnn türk ile karşılaştırdığımda bir tık daha izlenebilir kanal olduğunu düşünürdüm. kırkta yılda bir tartışma programı izleyeceksem öylesine bunlara bakardım. ama tarihimizin en büyük depreminde, belki de en büyük felaketinde yaptıkları yayınlardan ve sözde muhabir insan müsvettelerinden iğrendim.

    ekonomi ve finans tarafı için faaliyet gösteren bloomberg ht kanalı ise çalışanları ve yayınlarıyla şaşırtıcı derecede çok düzgün bir kanaldır. ana akıma hitap etmediği için böyle olduğunu düşünsem de sıfır algı ile çok profesyonelce yayın yapmaları, kamera önündeki çalışanlarının duruşu, liyakati beni şaşırtır.

    bloomberg ht konusuna da aynı çatıda olup bu kadar tezat olduğu için girdim. tam ortaklık ve hakimiyet durumunu bilmesem de asıl bloomberg'in bunda payı olabilir tabii.

    neyse, eğer bir gün iktidar değişirse bunların hepsi defterde yazılı olmalıdır. habertürk'ün de 180 yapma potansiyeli defterde yazılı olanları değiştirmemelidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın