resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 372
    deprem olmuş, yazmıyım yazmıyım diyorum da...
    koskoca tff maçları sadece 1 hafta erteledi. yani sadece bir hafta sonra g. antep fk'nın galatasaay ile maç yapacağını söyledi tff.
    galatasaray faaliyetine devam etmektedir. devam ettiği faaliyeti neticesinde de bu transferi yapmıştır. belki de tarihinin en büyük yatırımının parasını deprem yardımı olarak bağışlamasının duygusal travma dışında hiç bir mantıklı gerekçesi yoktur.

    burada asıl sorulması gereken soru şu! senelerdir toplanan deprem vergileri nerede?
    deprem nedeniyle ülkenin paraya ihtiyacı varsa bunu karşılamak galatasaray'ın görevi değildir. senelerdir deprem vergisi veriyoruz ve şu an bir allah kuruşu (akp'liler çok iyi hatırlar bu lafı) birikim yok bu konuda.

    deprem bölgesindeki insanlara yardım devletin yükümlülüğündedir. bunu da iban vererek yapamaz. oraya gidip önce beceremediği kurtarma çalışmalarından ötürü eşşek gibi halktan özür dileyecek sonra da deprem vergilerini süspanse edecek kaynak neyse onu bulacak. belki 5'li çetenin sildiği vergi borçlarını almaya karar verir.

    benim o vergiler üzerinde hakkım var. ödediğim verginin hesabını da vereceğim bir dilekçe ile 14 mayıstan sonra soracağım. sapla samanı karıştırmamak lazım. nasıl ki bu gün içinde bulunduğumuz kirli futbol düzeninde tff yapılanması sebep değil sadece sonuçlardan bir tanesi ise burada da sorunun kaynağını ve çözecek makamı doğru tespit etmek lazım.

    gün siyaset günü değil diyorlar. ben de afedersiniz nah değil diyorum. gün siyaset günü. bu günler için ödediğimiz deprem vergisinin nerede olacağını soracağım gün. deprem çalışmalarına tam 40 saat sonra bir adet hilti gelmesinin müjde olarak verilmesini, sadece tek bir koçtaş'ta binlerce bulunan bu aletin neden yardım bekleyenlere ulaştırılmadığını soracağım gün. neden milletten çadır ve battaniyenin esirgendiğini, kurtulanların bile donarak ölmeye mahkum edildiğini soracağım gün.

    ben bu gün soracam, sen bu gün soracaksın, sorumlular bu ülkenin gelecekten gram beklentisi varsa 14 mayıs'tan sonra hesap verecekler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın