resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 357
    çok yanlış zamana rastlayan sansasyonel transferimiz. yaşadığımız büyük üzüntüden dolayı, ülkemiz harici herkes bu transferi konuşuyor an itibariyle. eğer normal bir zamanda gelmiş olsa idi yaratacağı müthiş etkiyi tahmin dahi edemiyorum.
    oyuncu ve transfer olabileceği külüpler ile yaşadıkları olayların arasından tereyağından kıl çeker gibi çektik resmen kardeşimizi.

    kendisini uzun zamandır takip eden birisi olarak şunu diyebilirim rahatlıkla; inanılmaz bir yetenek çeşitliliği var kendisinin. başlarda (geldiği çok sıkıntılı dönemin de etkisiyle) bocalayacağını, kendisini daha önce izlememiş olan taraftarlarımızdan araba dolusu laf işiteceğini tahmin etmek hiç zor değil. ancak adapte olduğu andan itibaren, tekrar izleyebilmek için günleri sayacağımız futbolcularımız arasına ismini yazdıracağından emin olabilirsiniz.

    kap sonrası edit: kendisine 15 milyon ödenmiştir. bu rakam oyuncu özelinde değerlendirildiğinde, kulübümüze tam anlamıyla hediye edilmiştir diyebiliriz. emeği geçenleri sonuna kadar tebrik ediyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın