• 128
    siz nasıl bir gazetesiniz ya? burayı okuyan eden birileri varsa içinizde: lanet olsun sizin gibi insanlara.
    bir de guya muhalif diye geçiniyor haktan, hukuktan, insan haklarından dem vuruyorsunuz.
    daha önce de zaten yaptığınız kaypaklıklar belli ama 6 şubat 2023 depremi ile alakalı bilgi alabilmek umuduyla sayfanıza girince gördüğümden artık tiksinti duydum.
    siz de zaten o "en büyük sivil kuruluş" kafasındakilerin lacisisiniz.
    yazıklar olsun sizin gibi insanlara, yazıklar olsun sizin gibi habercilere.

    sabah sabah nevrini döndüren konu nedir derseniz, aşağıdaki görseldedir. yahu zaten içimiz yanmış. hele şahsen 99 marmara depremini yaşamış biri olarak dünden beri kahroluyorum. yazmayayım dedim ama dayanamadım.
    herkes elinden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyor. ana sayfada spor camiasının yaptıklarını aktarma yollarına bakın. tff haberi-normal, sadece şenol güneş haberi-neyse, bjk amblemli beyanat-normal, fenerbahçelerine bayrak görselli haber-...., başakşehir için amblemli standart bir haber-normal, tbf standart bir haber-normal, galatasaray'ın kampayası haberi: g.saray'ın stadında yardım toplanıyor... görselde de orada uğraşan arkadaşlar kutular falan...şu durumda bile taraf olabilmek, yandaşlık yapabilmek...yok bir birinizden farkınız. yazıklar olsun! hırsınızda, ezikliğinizde, kininizde boğulun inşallah.

    tanım: insanlıktan nasiplerini alamamış, gözlerini taraftarlık, hırs, kin bürümüş, gazete olduklarını iddia eden oluşum.
    bizim oralarda dedikleri gibi: allah ıslah etsin...

    https://www.hizliresim.com/cekmafj
App Store'dan indirin Google Play'den alın