• 94
    çok büyük bir tehlike altında olduğunu düşündüğüm ve kendisi korumamız gerektiğini düşündüren okan hocamızın biricik oğlu.

    şimdi bazı oyuncuları vs kendisinin isteği ya da önerisi ile radarımıza girdiği söylentileri var, hatta söylenti demeyelim okan hoca direkt basın toplantısında dile getirdi. bugün atmosfer çok iyiyken göz batmayan bu olay yarın rüzgar tersine dönerse kendisini çok üzecek olan açıklamalara, ithamlara sebep olacaktır.

    maç bittikten sonra takımla beraber üçlü çektirmesi, sevinmesi, takımla beraber olması çok güzel çok özel ama transfer gibi, galatasaray gibi parası çok kısıtlı bir takımda, önemli olaylara karışıyor gibi bir algı oluşturulması çok çok tehlikeli.

    unutmayın daha bundan 3-5 sene önce bugün bazılarının başarı görünce efsane başkan yaptığı dursun özbek yönetiminde yeğeni miydi çocuğum muydu neydi, dembele istemedi ondan alınmadı diye haberler yapıldıktan sonra ne hakaretler ne sövmeler ne öfke nöbetleri yaşandı.

    medyanın hali malum, nasıl laflar üfürüleceği, nasıl çirkin iftiralar atılacağını ne hakaretler edileceğini bugünden görmek çok zor değil. hatta ve hatta bunun kimlerin dile getireceğini bile az çok tahmin edebilir diye düşünüyorum.

    hem ali yiğit buruk kardeşimizi hem okan hocamızı korumak adına bence bu transfer durumlarıyla adının anılmasının önüne geçilmeli hem de ilk önce okan hoca tarafından.
App Store'dan indirin Google Play'den alın