resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Aston Villa
Mevki:On Numara
Yaş:24
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 227
    ciddi ciddi la gazzetta dello sport'ta haberleri var. sanırım boğazın karşı yakasındaki gergin görünüşlü adam burada da karşımıza çıkmış.

    --- alıntı ---

    zaniolo galatasaray ve fenerbahçe için bir fikir mi? roma'nın koşulları

    çarşamba günü piyasanın kapanacağı türkiye'nin büyük isimleri nicolò'yu araştırıyor. ancak giallorossi 25 milyonluk bir geri satın alma yükümlülüğü istiyor. iki kulübün de harcamak istemediği bir meblağ

    futbol mümkün olanın sanatıdır.* türkiye pazarının önümüzdeki çarşamba günü kapanacağı göz önünde bulundurulduğunda, galatasaray ve fenerbahçe'nin, sağlık raporunun geçici olarak askıya alınmasını gerektirmesinin ardından la spezia'ya dönen nicolò zaniolo'nun (önümüzdeki hafta tekrar muayene olacak) transferi için roma ile görüştüğü anlaşılıyor. şu ana kadar oyuncunun çevresiyle henüz temasa geçilmedi ve forvetin böyle bir transferi kabul edip etmeyeceği konusunda şüpheler var, ancak tüm durumlar incelenecek.

    ancak şu anda en büyük engeli giallorossi kulübü oluşturuyor ve 25 milyonluk zorunlu bir geri alım şartı olmadığı sürece kredi fikrine sıcak bakmıyorlar ki bu meblağ hiçbir türk kulübünün özellikle de bu piyasa koşullarında harcamaya niyetli olmadığı bir meblağ. kendi adına, kredi zaten uzak bir fikir gibi görünse de, bir türk kulübünün doğrudan satın alması, premier lig'de bournemouth'a ilk başta hayır dediğini hatırladığımız zaniolo'yu memnun etmiyor. kıssadan hisse: tutku dolu (birkaç) gün daha olacak.

    --- alıntı ---

    galatasaray sözlük roma muhabiri kasper11 evinin salonundan bildirdi.

    kaynak: https://www.gazzetta.it/...ma-46090711068.shtml
App Store'dan indirin Google Play'den alın