• 27
    http://haber.gazetevatan.com/...id=152#ixzz0jviyJblR

    "g.saray’da devrim aslında pek uzak değil. o, sessiz, sakin, efendi haliyle, 15-20 seyircinin desteği ile fırtınalı olimpiyat stadı’nda, mütevazı kadrosuyla, yaşanan çok sayıda sakatlığa rağmen takımını dimdik ayakta tutan temiz yüzlü bir türk çocuğu..." ifadeleriyle yazısında abdullah avcı'yı işaret etmiş eleman. yazar değil, muhabirdi o hep. yazar olacak donanımı, bilgi birikimi, analiz kabiliyeti, sentez yeteneği, hafıza kuvveti yoktur. bu sebeple saçmalar çetinçalı.

    devrim denilen şeyi eleştirmiş sadece. devrimin ne olması gerektiğinden nasıl olması gerektiğinden söz etmemiş. yine devriminden bahsetmeden abdullah avcı'yı işaret etmiş. üzgünüm sayın çetinçalı ama türlü şeyleri bahane ederek galatasaray'a teklif edildiğinde geçmeyen avcı, galatasaray trenini kaçırdı artık. o zaman erdemli adam triplerine sığınmadan elini taşın altına sokacaktı. bundan sonra olmaz gayrı. üstelik avcı'nın galatasaray'ı idare etme yeterliliği konusunda da derin soru işaretleri mevcut.

    tugay kerimoğlu hamlesi abdullah avcı opsiyonunun uzunca bir süre gündeme gelmeyeceği olarak anlaşılmalıdır. üzgünüm canım benim. yeni bir teknik direktör, yeni bir uyum dönemi, yeni bir süreç, alışana kadar kaçan lig treni. sonraki sezon yine avcı olmadı, ertuğrul sağlam.. ya da ali veli.. yine aynı şeyler.. sıkılmadınız mı olum lan?
App Store'dan indirin Google Play'den alın