resim
Mircea Lucescu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:78
Uyruk:Romanya
  • 157
    beşiktaş'tan ayrıldığında türkiye liglerini çavuşesku döneminin romanyasına benzetmişti.. her sene başka takımın şampiyon yapılıp dengenin kurulduğundan aleni bir şekilde bahsetmişti. basında üstüne çullanmıştı haliyle! haksız mı peki? türkiye liglerinde her yıl bir takım şampiyoın yapılmıyor mu? değil keita'yı, elano'yu maradona'yı getirsen bir şey fark etmez. dos santos yaka paça indirilir, o top döner gol olur! kimse bundan bahsetmez..

    lucescu sana katılıyorum.. bu ülkede futbol mutbol oynanmıyor.. sırf keyf versin diye 3 takım ligin zirvesibnde yıllardır kafa kafaya oynuyor. araya bir de anadolu takımı konuluyor.. baros'lu kewell'ı takım uefa kupasına gidiyor, sırf derin futbolu yönetenler yuzunden sivas gidip 5 yiyor! hem de anderletch'ten.. şimdide bursa gidecek ne olacağını göreceğiz!! hüsyin'i, ömer erdoğan'ı, ali tandoğan'ı izlemesek avrupa arenasında bilmesek umudumuz olsun ama yok!!

    bu ulkede d smart futbolcu getiriyor sponsor olup. ne hikmetse galatasaray o günden beri uefa avrupa liginden başka kupaya katılmıyor!!

    lucescu'dan beri 3 buyukler bir bir şampiyon olmuş. her takım kafa kafaya sokulmuş bir de anadolu takımı serpiştirilmiş. " evet sevkili seyircileer liderlik bir onda bir bunda" " evet hoceaam muhteşem bi liig sevgili şansaaal" dialogları olsun diye yapılmayan şaklabanlık yok! çavusesku romanya!sından daha beter durum.. buna dur diyecekte kimse yok!! herkes ekmeğini burdan yiyor..
App Store'dan indirin Google Play'den alın