• 31
    https://www.tff.org/...284&ftxtID=39532

    2025 uefa u21 avrupa futbol şampiyonası eleme gruplarında karşılaşacağı rakipler belirlenmiş ümit milli takımımız. tolunay kafkas'tan boşalan koltuğa da arda turan hocanın geleceği konuşulmakta. bu da bir diğer güzel haber. gruptaki rakipler - italya, irlanda cumhuriyeti, norveç, letonya ve san marino. bu ümit milli takım kadrosu gerçekten takımdaşlığın, o pozitif havanın olduğu insanın gönlünü açan takımlardan. arda hoca da çok yakışacaktır. inşallah kendisinden çok güzel başarılar bekliyoruz. ay yıldızlı bayrağı slovakya'da turnuvada başarıyla dalgalandıracaktır inşallah.

    --- alıntı ---

    ümit milli takımımızın 2025 uefa u21 avrupa futbol şampiyonası eleme gruplarında mücadele edeceği rakipler belli oldu. uefa'nın isviçre'nin nyon kentinde bulunan merkezinde yapılan kura çekimine türkiye futbol federasyonu adına a milli takım ve u21 milli takım idari müdürü mert tuncay katıldı. türkiye, a grubunda italya, irlanda cumhuriyeti, norveç, letonya ve san marino ile eşleşti.

    elemelerde 7 grupta 6'şar, iki grupta ise 5'er takım mücadele edecek. grup maçları mart 2023 ile ekim 2024 tarihleri arasında oynanacak. slovakya'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2025 uefa u21 avrupa futbol şampiyonası finalleri'ne dokuz grup birincisiyle birlikte gruplardaki üç en iyi ikinci takım doğrudan katılmaya hak kazanacak. diğer altı ikinci takım ise finallere katılma hakkı elde edebilmek için kasım 2024'te çift maç eleme sistemiyle play off oynayacak.

    2025'in yaz aylarında yapılacak organizasyonun ev sahipliğini üstlenecek slovakya, şampiyonaya doğrudan katılacak.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın