resim
Nicolò Zaniolo
Takım:Galatasaray
Mevki:On Numara
Yaş:25
Boy:1.90
Uyruk:İtalya
  • 96
    oyuncunun iki bacağından da çapraz bağları kopardığını okumuştum geçmişte. kaldı ki 6 milyon euro yatırım yaparak yusuf demir'i aldık forvet arkasına. bir şekilde çocuğu takıma kazandırmamız gerekiyor. cicaldau'dan sonra yusuf için de boşa giden 6 milyon euro bizim için sıkıntı olur.

    zaniolo'nun forvet arkasından sağ kanada çekildikten sonra geriye gittiği belirtiliyor. o nedenle kanat olarak kullanacaksak da böyle bir soru işareti var. diğer yandan bencil oyun anlayışı ile mevcut düzene artısı / eksisi ne olur iyi değerlendirmek lazım. kanatta görev alacaksa savunmaya yardımının ne derece olacağını iyi değerlendirmek lazım. mevcut sistemde rachica'nın bu özelliğinin takıma katkısını görebiliyoruz.

    hoca ve yönetimin gelecek planları ne yönde bilmiyorum. belki bir fırsat transferi olarak görüyorlardır. ancak bahsedilen rakamlar bizim için yüksek. gerçekten ne alacağımızı bildiğimiz oyuncu tercihleri bana daha sağlıklı geliyor. mourinho'nun gözünden düşen delle ali de bu lige geldi; ancak sonuç ortada. o nedenle illa böyle bir profil ihtiyacı varsa kiralayıp ardından zorunlu olmamak kaydıyla satın alma opsiyonu ekleme yoluna gitmeliyiz.

    önümüzdeki yaz icardi için şartları zorlayacağımız unutulmasın. bütçemiz iki büyük transfere ne ölçüde imkan verir bilmiyorum. mevcut dolar / euro seviyelerine aldanmayalım. seçime kadar geçici bir baskı var yalnızca. cari açık zirvelerde. gelirlerimiz türk lirası ile. bunu tekrar tekrar dile getirmekten sıkılmayacağım. ayağımızı yorgana göre uzatalım.

    geçmişte de bir buçuk yıllığına 10 milyon euro saçıyorduk drogba'ya; 3.5 milyon euro'luk sözleşmeler veriyorduk selçuğa, burağa. sonrasında senelerimiz heba oldu. 2 milyon euro bonservis verip de oyuncu alamadık ffp limitlerimiz yüzünden.

    kırılgan bir ekonomide hayatta kalmaya çalışanlar olduğumuzu unutmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın