• 192
    bu maçları iyi oynayan bir takıma ve bu maçları iyi oynayan bir hocaya karşı çıkacağımız maç. öncelikle bunu bilelim. abdullah avcı başakşehir döneminden beri bu maçları iyi oynuyor. kaldı ki ondan önce de trabzonspor zaten bize arena'da en çok sıkıntı çıkartan takımdı. garip bir şekilde içerde şansımız tutmuyor onlara karşı ama şampiyon olduğumuz son 2 sezonda kazanmayı bilmiştik. avcı şimdi bu seriyi bitirsem diye geceleri uyku uyumuyordur.

    ama bizim hocamız da bu maçları çok iyi oynayan, bu sezon bu maçlarda ders veren okan buruk. umarım hocamız bu maçta da gerekeni yapacaktır. sabırlı olmak lazım. tribün ateşli olacak ama sabırlı da olmak lazım. iyi kapanacaklar. trezeguet ile hızlı çıkmaya çalışacaklar. boey'a yine çok iş düşüyor yani. bir de yay civarında bakasetas'a dikkat etmek lazım. hep oralarda takılıyor çünkü.

    tabii bir de malum hava ve zemin şartları ne olacak bilmiyoruz. maçın hikayesini belirleyen faktör olma ihtimali de var. yani maç bir anda tamamen havadan oynanan ve fizik gücüne dayalı bir hale gelebilir. belki de berkan ile çıkarız maça, bilemiyorum.

    çok önemli maç. beraberlikte de kahrolmaya gerek yok ama kazanırsak puan açısından değil, mesaj olarak çok net bir mesaj vermiş oluruz. umarım serimizin devam ettiği bir maç olur. vurduğumuz gol olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın