• 7373
    halen ebedi dostumuz gibi ifadeler kullanmasına gerek duymadığım canım kulübüm. seviye ortada. beşiktaş'ın palavra paylaşımı adına ben utandım. somut adım atarak ortaya bir öneri sunuyoruz; ancak karşımızdaki ile uzlaşı imkanı yok. benim yeğenim küçükken yaramazlık yaptığında uyarılacağı zaman kulaklarını kapatıp duyamıyom duyamıyom der, uzaklaşırdı. bakın karşımızdakilerin takındığı tutum, birebir olarak 3-4 yaş seviyesindeki çocukla aynı.

    klas kulübüz, dün gece bir kez daha gurur duydum. ancak karşında sana hakaretler eden, mimikleriyle ve sözleriyle sana agresif bir tutum sergileyen kişiye karşı sakin ve efendi bir tutum sergilersen çözüm elde edemezsin. bu ülkede maalesef işleyiş bu yönde. o yüzden tek seferde en sert cevabı verip lastik gibi de uzatıp esnetmeyelim mevzuları.

    şike sürecine, billong'a, çakıcı ile gelen 100. yıl şampiyonluğuna atıf yaparak bunlara had bildirmek gerekir. şike sürecinde çok sessiz kaldık. yüz verildi ayıya, geldi sıçtı halıya. bakın bir cemal nalga hadisesi bile bu ülkede çok daha fazla yankı uyandırdı. puanlarımız silindi; ancak hırslarını alamadılar. peki biz ne yaptık? bu süreçte trabzonspor da benim umrumda değil, onların hakkıydı demiyorum. ancak o yıl bu işte dahli olan kim varsa bedel ödemesi için çok daha kararlı olmalıydık. medya ve siyasi yönden zayıf kaldığımız için çok fazla hareket imkanı bulamadık diyebilirsiniz; peki kardeşim aziz yıldırım için düzenlenen yürüyüşte bizim taraftarın ne işi vardı? kayıtlar illegal yöntemle elde edildi diye suçu işleyen bu adamları masum görmek de neyin nesi?

    toplumsal olarak o kadar çok bölünüp parçalandık ki düzelmeye dair ümidim kalmadı. siyasi, hukuki, toplumsal konularda uzlaşı içinde olduğun biri söz konusu fenerbahçe olunca rambo okan'a dönüşüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın