• 438
    yaklaşık üç yıla yakın sözlükte süredir yazmıyordum. daha doğrusu hesabı bir hışımla kapatmıştım. 8 ocak 2023 fenerbahçe galatasaray maçı vesilesiyle geri dönmek istedim. sağ olsunlar modlar yardımcı oldu.
    malum gündem yoğun adeta bildiri savaşları yaşanıyor. sosyal medyada ve tv'de holigan yorumlarından o kadar sıkıldım ki dur lan bir trt vardı belki orada futbolu bilen mantıklı, ayrıştırıcı konuşmayan birilerine denk gelir dinlerim dedim. demez olaydım...
    ileri üçlü adında bir program moderatörü veli yiğit, konukları ise fırat günayer ve barış yurduseven. yapılan yorumlar, jest ve mimikler, tarafgirlik kokan konuşmalar bir devlet kanalında olmaması gereken ne ararsan var. fırat günayer ve barış yurduseven'in sosyal medya paylaşımlarını zaten anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum. bu adamlar ne ara trt gibi köklü bir devlet kuruluşunda çalışacak, gece yarılarına kadar program yapacak kadar liyakata ne ara ulaştılar çok merak ediyorum doğrusu. kanallar öyle bir hale geldi ki konuşma sırası kime gelse tuttuğu takımın amigoluğuna soyunuyor. abicim ben böyle bir program izleme ihtiyacı hissetsem gider; gstv, fbtv, bjktv veya tstv falan izlerim. hadi normal kanalları geçtim ama devlet kanalında bu türden bir anlayışla program yapmak nasıl bir akıl tutulmasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın