• 968
    neymiş, zamanında küme düşürselermiş keşke.

    biz de zamanında söyledik çokça bunu. dünyanın, kanıtlanmış en büyük şike organizasyonunu öyle ya da böyle muz cumhuriyetinde örtbas edebilirsin ama elin avrupalı’sı acımaz, vurur neşteri, almaz yıllarca en prestijli organizasyonuna seni. türkiye’deki koyunları kandırabilirsin, bizim halk böyle ama avrupalı’yı kandıramazsın. sikinde olmazsın adamların. sen kimsin der.

    biz de dedik, düşün, gelin tekrar oynarız nasılsa diye de dinletemedik.

    senelerdir bizim yaptığımız şikelerden dem vuruyorlar. elin avrupalı’sı hazır bekliyor orda işte, gidin hazırlayın iddianamenizi, verin mahkemeye, deliller gerçekse bakın bize ne yapıyorlar. var mı elinizde? yok. şikeden ceza alan takımlar halen uefa’nın listesinde duruyor. bakıp utan diye hazırlayıp koymuşlar, cesaret edip bakabilir misin o listeye? yok.

    bir yalanı ne kadar kusursuz bir hale getirirsen, o kadar gerçekçi bir hal alır. hatta defalarca anlatıp üzerinden geçersen o yalan, gerçeğin yerini alır. insan psikolojisinde böyle bir şey varmış. aynı yalanı defalarca söyleyen insan gerçeği unutuyormuş. bunların da o hesap işte. senelerce aynı yalanları söyleyerek gerçeği unuttular. gerçekleri görecek göz yok bunlarda. o utanma mevcut değil henüz. biraz utanmanız varsa, buyrun gerçekler;

    https://guresturkiye.net/...iler-listesi.384767/

    neymiş, keşke o sezon küme düşselermiş. 2012’den beridir bu takım eziliyormuş, zenci muamelesi görüyormuş. troll haberi kendi haberiymiş gibi yayınlayan, hagi hakkında asılsız ithamlarda bulunup ayarı yeyince asena gibi kıvırtan serdar ali bey söylüyor bunu. 2012 az olmuş bence. abdulhamit döneminden başlattırsaydın aq. o ittihatçılar ele geçirmeyecekti osmanlıyı )::::
App Store'dan indirin Google Play'den alın