• 43
    sinan yılmaz gerçekten çok çabalıyor kanal için. orhan uluca, hikmet karaman eklemeleriyle sahanın içinde kalmaya çalışıp, gördüğüm en güzel analizleri çıkarıyorlar. bülent kalafat da analiz ekibine dahil edilmişti ki, allahtan bu aralar ortada yok. eski açık grubu ise kaliteli taraftar yorumu yapıyor.

    sonra fenerbahçe programlarına bakıyorum, 'biz iyi lobi yapmışız.' diyor.

    erinç bilican zaten kazan dairesi ekibindeydi. sinan yılmaz ve bülent kalafat geçen yıl kendi kanallarında her maçı yorumluyorlardı ve destekleri de az değildi. kerem övet'i sevmesem de, hem farklı bir bakış açısına sahip, ayrıca adam amatör branşları en iyi bilen galatasaraylı, istediği yerde program yapabilir. orhan uluca zaten bu hızla giderse, türk kulüpleri yakında kendisine analist olarak yüklü bir maaş bağlar.

    bu arada buradaki yorumculara değil eleştirim. adamlar istediği her yerde çalışabilir, bu kalitede yapılan programları biz de keyifle izleriz.

    yahu bir galatasaraylı veya tarafsız kanal sahibi yok mu, youtube mecrasında? bizim bu kadar kaliteli yorumcularımızın, doğan dirim denen holiganın kanalında ne işi var?
App Store'dan indirin Google Play'den alın