• 959
    fenerbahçe medyasının sürü liderlerinden biri olan algıcı yorumcu. 2 şubat 2023 adana demirspor fenerbahçe maçı oldu da son dakikalarda fenerin golü ile bitseydi ve fener puan kaybetmeseydi "hoca da tribal enfeksiyon var, arda nasıl oynamaz, vasatizm gömleği yırmamız lazım" gibi takımı eleştiren laflar eder, kendisine sorgulayıcı taraftar süsü verir, hakemi asla konuşmazdı. ama tabi son haftalarda alıştıkları gibi o gol gelmeyince watsapp grubundan gelen talimatlarla başladılar kıyamet koparmaya. başta bu, şeytan lakaplı kişi, bi de gazman ahmet, sonrada bu sürü liderlerinin arkasındaki sürü yangını büyüttü.

    yahu öyle bir şey ki, maçı 2 tane fenerli arkadaşımla izledim, maç boyunca o kadar normal izlediler ki, tabi hakem vs konuşuldu o kadar olur fakat çoğunlukla arda nasıl oynamaz, top oynamıyoruz gibi saha içi yorumlarla izlendi maç, normal klasik fener taraftarı standartlarında. maç bitti bu sürü liderleri bi başladı konuşmaya arkadaşlarım militana dönüştüler, ne oynadıkları oyun sorgulandı, ne arda'nın oynamaması varsa yoksa hakem.

    daha önce de söyledim fenerbahçe medya yönetimi konusunda iktidar partisinin kötü bir taklidini uyguluyor ama siyaset ile futbol aynı şeyler değil. günün sonunda başarı elde edemezsen, sahada oyun olarak bir şey veremezsen bu işlerin hiç bir anlamı kalmıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın