• 954
    13 ocak 2023 hatayspor'un duran top taktiği sonrası yapılan oo oo oo oo gerizekalı tezahüratına stadın yarısını kapattıran 6222 sayılı sporda şiddeti ve düzensizliği önlemeye yönelik kanun'un kendisini teğet geçtiği enteresan insan. 2 şubat 2023 adana demirspor fenerbahçe maçı sonrası hakeme küfretmediği mi kaldı, fenerbahçe taraftarına gidin havaalanında hakeme çökün diye akıl vermediği mi kaldı, ülkenin cumhurbaşkanına "bunlar şike yapıyor operasyon yapın" diye direktif vermediği mi kaldı.

    insan gerçekten hayret ediyor...

    bu coğrafyada on binlerce insan çoğu hakaret bile olmayan ifadeler yüzünden bir "sayın muhbir vatandaş" marifetiyle mahkeme mahkeme koşturtuluyor. başını biraz çıkartıp ağzı laf yapan her muhalif bir sebepten içeriye tıkılıyor. bu abimiz, ahmet ercanlar ve benzerlerinin yaptığı iş artık medya maymunluğunun da kendi kendine konuşan bir meczup boyutunu da çoktan aştı artık. bu milletin zaten yarım aklı vardı eskiden, şimdi böyle %10 seviyesine falan düştü.

    bu ülkenin en büyük ulusal kanallarını akşam yemekten sonra izleyim de, logoyu kapatsan hangisinin hangi kanal olduğunu bile anlamazsın. acıklı müzik- kavga gürültü - bağıran adam - şiddet görüp ağlayan kadın dörtlüsünden başka bir halt yok. haber kanallarındaki bülten metinleri zaten neredeyse tek kalemden çıkıyor. müzik desen top 10 listelerinde influencerlar yarışıyor.

    futbolun gelişmemiş yığınların afyonu olduğu doğrudur. futbol da bu ülkede afyon görevini layığıyla yapmıştır. ama artık elde kalan malzemenin de ilaveten bir afyona ihtiyacı kalmamıştır. dahası afyon diye sunulan şeyin artık afyonluğu da kalmamıştır...

    yazık gerçekten. bu ülkedeki yığınlara reva görülen bu muamele yazık. kendi evinde bile dinlenmeyen, evin boş bir odasında önüne telefon koyup da role playing yapan bu insanlar kim oluyor kendinden ne hak görüyor da bu kadar kolay şekilde bu lafları edebiliyor?

    millete saygınız yok da devlete de mi saygınız yok arkadaş?
App Store'dan indirin Google Play'den alın