• 952
    dün akşam erdoğan'a şike ve operasyon var çağrısı yaptığı yaklaşık 2 saatlik yayının sonlarına doğru "yalnız icardi ne attı, abdülkerim ne topçu" deyip beni kahkahaya boğmuş spor yazarı. bağlı olduğu kurum gereği her takımı objektif şekilde yorumlamak zorunda olsa da, dün içindeki tüm irini akıtmıştır.

    bana kalırsa engel olamadığı bir durum, şüphelendiği bir güç veya beceriksizlik gördüğü için ekran başında bu hale geldi diye düşünüyorum. erman toroğlu'na acaip giydirdi başta, sonlara doğru "erman abi" demeye başlasa da sonraki günlerde bunun yankıları sürecektir. yayının tekrarını izlerse kontrolü bayağı bir yitirdiğini görecek üstelik 75k kişi canlı yayını takip ederken. üstelik muhalif + patlamaya hazır ne kadar fenerbahçe taraftarı varsa etki altına girmiştir dünkü yayından sonra.

    benim bir zaafım var, ne yazık ki bu tarz futboldan ve sahadan uzak isimleri izlemeye bayılıyorum... futboldan uzak eşimize, dostumuza survivor panorama gibi görünen bu programlar türk futbolunu geriye çekse de, ülkemizdeki ilgiyi futbola bir şekilde kanalize ediyor. serdar ali çelikler de yorumlarını sürekli takip ettiğim, yemek yerken filan youtube'dan açıp izlemesi oldukça keyifli bir isim. ali eve baydı mesela, biri de yazmıştı geçen "futbolun ömer baba'sı oldu" diye, sürekli atlıyorum konuştuğu yerleri. serdar ali çelikler dinleniyor ama. bir zamanlar ne kadar hoşlanmasam da maçın hemen ardından ntvspor'da rıdvan dilmen'e zaplardım aynı şekilde.

    çok ciddiye almadan ve dozajı artırmadan, keyif alacak kadar tüketmemiz lazım bu içerikleri. dün fazlasıyla keyif aldım ben yayından...
App Store'dan indirin Google Play'den alın