• 116
    2 şubat 2023 adana demirspor fenerbahçe maçından sonra fenerli medya tarafından yapılan operasyon.

    hakem bu maçta feneri kollamasına rağmen, hakemin üzerine giderek sonraki maçlarda lehlerine yapılacak hakem hatalarını, “bak geçen maç bizi doğramıştı” demeye getirip kendilerince şimdiden kılıf uydurmaya çalışıyorlar.

    2 şubat 2023 adana demirspor fenerbahçe maçında altay bayındır ceza sahası dışında üstelik önünde henry onyekuru varken topa elle müdahale etti ama kırmızı kart yok.

    geçen kasımpaşa maçında valencia’nın penaltı atışı direkten dönmesine ve kalecinin zerre etkisi olmamasına rağmen atışı tekrar ettirdiler.

    antalyaspor maçında son dakika yedikleri golü alakasız bir ofsayt değerlendirmesi ile iptal ettirdiler, üstüne aynı antalyaspor’un galatasaray’a karşı fenerbahçe maçında iptal edilen golünün aynısını attı ama bizde kimse ofsayt falan demeyip golü verdi. ulan bu tür pozisyonlar daha geçen hafta ofsayttı hayır birde twit atıp olayı açıklamıştınız, şimdi ne oldu.

    bu yazdıklarım sadece 3 haftalık bir süreç öncesine değinmiyorum bile.

    medyada ali palabıyık denilen hakem için bizim maçtan sonra “galatasaray hakeme çok takılmasın”. diye ahkam kesenler şimdi o hakeme ağızlarına geleni söylüyor. (bkz: serdar ali çeliker)

    bu ali palabıyık denilen hakem bizi doğrarken neredeydiniz?

    ama bunların alayı oyun hemde ali palabıyık’ın üzerinden oynanan bir oyun. bu geceki maçtan sonra şunu diyecekler; ali palabıyık herkese aynı hakemliği yapıyor yani kötü ama herkese kötü yada alacaklar elinden hakemliğini diğer hakemlere aklınızı başınıza alın feneri kollayın mesajı gönderecekler. (daha ne kadar koruyacaklarsa artık)
App Store'dan indirin Google Play'den alın