• 8
    nazarimda simdilik hala melonun agir bastigi karsilastirma. torreirayi özellikle son haftalarda iyice bagrima bastim. basmam biraz uzun sürdü zira tecrübem ve yasimla birlikte eskisi gibi baglanmiyorum futbolculara. ama objektif/nesnel olarak melonun ofansif anlamda da katkilari oluyordu. attigi gollerden bagimsiz olarak macin herhangi bir aninda durup dururken verkaclarla ceza sahasina girip/girmeye calisip tehlike yarattigini ve merkez orta saha oyuncusunun öyle olmasi gerektigini savundugumu dün gibi hatirlarim. artik brezilyalilik etkisi mi ya da sahsi tarzi mi orasini bilemem.
    hafif objektif ama aslinda sübjektif acidan ise melonun kudurtuculuguyla torreira simdilik yarisamaz gibi duruyor. rakipleri yapiskanligiyla ve aktif/saldirgan oyun tarziyla kudurttugu gözlerden kacmasa bile.
    torreiranin da kisa boyuyla ayaginda topla kendi ekseninde pirpir hizlica dönmesi ve daha cabuk yön degistirmesi gayet zevkli.
    ha top calma, ikili mücadele yüzdelerini filan bakmadan girdigim bu entryde istatistikler beni haksiz cikarirsa kabul ederim :).
    sonuc olarak: meloyu 100e endekslersek torreira su an nazarimda 90 filan. "hangisini istersin" diye sorsalardi "farketmez ikisi de olur" derdim; "tamam lan simarma ikisi de karsinda duruyo hemen sec al götür yaninda" diye ekleselerdi melocugumu alirdim yanima. ahh melo, jalapenolu hamburgerim...
App Store'dan indirin Google Play'den alın