• 1
    amputede milli takımımız avrupa ikincisi oldu.
    antalya'da düzenlenen 2'inci avrupa ampute futbol şampiyonası'nda milli takımımız, son maçında rusya'ya 2-0 yenilince ikinciliğe razı oldu.

    ukrayna ve fransa'nın da katıldığı şampiyona maçları, kundu'daki wow futbol center'da yapıldı. son gün yapılan maçlarda ingiltere, son dakikada attığı golle ukrayna'yı 3- 2 yenerek türkiye ile aynı puana erişti. şampiyonayı 9 puanla önde götüren rusya ile şampiyonanın final karşılaşmasını yapan 7 puanlı türkiye, 2 serbest vuruştan 2 gol yedi. üstünlüğü ele alamayan milli takım, gol fazlalığıyla elde ettiği averajla ikinciliğe razı oldu. üçüncülük kupasını ise ingiltere kaldırdı.

    hizli adamlarimizi kaçiramadik
    maçtan sonra oyunculardan bazıları gözyaşı dökerken, bazıları ise elde edilen ikinciliğe sevindi. milli takım antrenörü halil ibrahim köprülü, "rusya daha oturmuş bir oyun sistemine sahipti. ezbere oyun oynuyorlar. bireysel yetenekli futbolcuları çok fazla. bunu da oyun stilleriyle birleştirince başarılı oluyorlar. biz ise oyun sistemimiz, oyunu ortada kabul edip hızlı adamlarımızı aradan kaçırarak gol bulmak istedik. ama bunu tam istediğimiz gibi uygulayamadık ve sahadan yenik ayrıldık" diye konuştu.

    ödül töreni yapildi
    sahada yapılan törende, kültür ve turizm bakanlığı müsteşarı ismet yılmaz, antalya valisi alaaddin yüksel, gençlik ve spor il müdürü nadir yapsakaloğlu, takımlara kupalarını ve madalyalarını verdi.

    kaynak : http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDakika.aspx 06.12.2008
App Store'dan indirin Google Play'den alın