resim
Emre Taşdemir
Takım:Gaziantep FK
Mevki:Sol Bek
Yaş:29
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1357
    kendisi hem taktik gereği hem de şahsi yetersizliğinden dolayı dün gece (bkz: 1 şubat 2023 galatasaray ümraniyespor maçı) ilk 45 dakikada ne kadar kötü olunabilirse o kadar kötü bir futbol sergiledi sahada.

    ben bu noktada sadece kendisinin suçlu olmadığını düşünüyorum. sonuçta bu arkadaş kendi kafasına buyruk ileri çıkmıyordu taktik gereği çıkıyordu. ama keremin umursamaz bir şekilde geriye yardım etmeyişi de ayrıca hem sinir bozucuydu hem de emre taşdemirin bu duruma düşmesine yol açtı. bu işin taktik kısmı ve okan hoca ilk yarının belirli kısmından sonra durumu görüp keremi diğer kanada çekti zaten devre arasında da değişiklikler geldi.

    emre de defansif anlamda ne bir ikili mücadele kazanabildi ne pas kesebildi ne de rakibinin pozisyonunu bozabildi. gerçekten uzun zamandır bu kadar yetersiz bir performans görmemiştim.

    ancak tüm bunlara rağmen kendisi ıslıklanacak hiçbir şey yapmadı. kendi hocasına, taraftarına veya formasına hakaret etmedi. elinden geleni yaptı ama halihazırda yetersiz bir futbolcu olduğu için elinden gelen bu maç yetmedi.

    maç sonu oyuncuların tribünlere gittiğinde çekilen fotoğraflara sırf emre taşdemir var mıydı diye baktım ve kendisinin maç sonunda tribünlere gittiğini gördüm. bu adam umursamaz topçu olsaydı bence gitmezdi umurunda olmazdı.

    kendisini ıslıklayan empati yoksunu cefakar! vefakar! sözde bir kısım galatasaray taraftarından daha galatasaraylı az yeterli sol bekimizdir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın