resim
Emre Taşdemir
Takım:Pendikspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1357
    bu akşam emre taşdemir'e kusulan öfke dindiyse, bir kaç kelam da ben etmek isterim.

    1 şubat 2023 galatasaray ümraniyespor maçında gösterdiği performans kötüydü, onun bulunduğu bölgeden de tehlikeli ataklar geliştirdi ümraniyespor takımı, çünkü okan buruk bu akşam her iki beke de ileri çıkın talimatı vermiş.

    birkaç yorumcu da bundan bahsetti youtube ve tv'lerdeki programlarda. dolayısıyla bunun da dikkate alınması gerektiğini düşünüyorum.

    mesela, boey ileri çıktığında emre beklese, emre çıkınca, boey beklese bu kadar fazla atak yemezdik veya rakibin atakları bu kadar tehlikeli olmazdı ancak rakibin lig sonuncusu olması ve savunma hattını çok geride kurmasından da hareket ederek, ileride daha fazla oyuncu ile çoğalabilmek adına okan buruk böyle karar vermiş, emre de bunu elinden geldiği kadarı ile uygulamaya çalıştı.

    bu yazı emre taşdemir'in dünyanın en iyi sol beki olduğunu söyleyen bir yazı değildir, yalnızca konuya gerçekler ışığında bakıp ona göre yorumlanması gerektiği içindir. emre'nin süper bir sol bek olmadığını hepimiz biliyoruz ama bu akşamki görüntüsünün esas sebebi okan buruk'un taktik tercihinin sonucudur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın