resim
Emre Taşdemir
Takım:Pendikspor
Mevki:Sol Bek
Yaş:28
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 1353
    1 şubat 2023 galatasaray ümraniyespor maçında çok net kötü oynamıştır. ama bakın arakdaşlar her maç takımda kötü oynayan bir oyuncu çıkar. bu takımda sacha boey'a galatasaray tarihinin en kötü sağ beki dendi. denayer'e, marcao'ya, nelsson'a stoper değil dendi. oyuncuları bir maçlık bir dönemlik performansla eleştirmemek gerekiyor.

    emre iyi mi bence değil, yani potansiyel olarak da iyi değil bırak performansı. ama 15 maçın kaldığı bir ligde para verip de yerli sol bek almaya gerek olduğunu düşünmüyorum. haliyle eldekini değersizleştirmek yerine sene sonuna kadar dubosi ve kendisi ile idare etmek daha mantıklı. yani direkt seneye de 11 oyuncusu alabiliyorsan al koy ona itirazım yok ama bugün para vereceğin, bonservis verecğein uğur çiftçi yerine seneye yine sol bek bakacaksın. kazımcan ya da uğur'dan birini göndermeye çalışacaksın şimdi emre'yi yollasan.

    iddia ediyorum eğer bu takım transferde bir tane dar alanda iş yapan kanat ve bir de oliveria'ya bir alternatif alabilirse zaten şampiyon olacak. bu adam da amatör takım topçusu değil, iyi maçları da var. birkaç yıl önce sol bek sol bek diye o sırada ligin en iyi sol bek performanslarından birini veren latolevici'yi aldık, sonucu gördük. her transfer risktir, dünyanın en iyi sol bekini alırsın ama gelir, bir olay yaşar depresyona girer tutmaz o ayrı ama uğur çiftçi bonservis verilerek alınacaksa bana göre bile bile lades olur bu. direkt takasla gelecekse gelsin, emre'den daha güven verir ona itirazım yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın