resim
Christian Mate Pulišić
Takım:Milan
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:25
Boy:1.77
Uyruk:ABD
  • 41
    kiralanması takıma forma girmesi vs düşünülünce sıfır katkı katacak, satın alınması ise kulübü üstüne yapmazsak bir 10 yıl daha mümkün olmayacak futbolcu.

    abd oyuncu pazarına girmemiz gerektiğini yıllardır düşünüyorum da pulisic ile olacak iş değil. sadece oyun stilimize uyan, genç ve inanılmaz fizikli, futboldan anlamayan adam fabrikasına dönüştüler. özellikle eğitimi daha kolay stoper, bek, berkan tipi 8 numara tarzı pozisyonlarda rahatça alınabilecek bir risk. 20 yaşın üzerindeyse mls'ten çıkan futbolcunun yüzüne bakmam **** ama altını kapmak çok makul olabiliyor.

    aklıma gelen mesela caleb wiley. atlanta altyapısından çıkma, sacha boey'in solağı diye anlatabileceğim bir futbolcu. tmarkt değeri 2 milyon ama premier lig transferi bekleyeceklerinden kolayca satmazlar. bunun haricinde sahayı görmeyen 16-17 yaş çocukları da kapma modeli var ingiliz ve almanların çok sevdiği. transfermarkt'a göre bir tanesine (serge ngoma) fenerbahçe biraz sulanmış, şaşırmadım. ali koç olmasa bizden çok daha iyi bir transfer politikaları var.

    bu arada bir de hali hazırda dışarı çıkmış bazı amerikalılar var. rokas pukstas hajduk split'te (bu çocuğun adını ölsem ilk seferde yazamam gibi hissediyorum), daryl dike zaten baya para kazandırdı da o fizik aman aman. ikpeazu'nun 1.4 katı falan, sıfır şaka.
App Store'dan indirin Google Play'den alın