• 112
    belki de tarihin en anlamli sampiyonlugu olacaktir. galatasaray gorunce sakatlanma pahasina istek ve arzuyla oynayan anadolu takimlari, diger maclarinda nedense bu istek ve motivasyonu bulamiyor *. bakin bu hafta giresunspor ornegine, bizim macta inanilmaz kostular, mucadele ettiler su an 5 yemekle mesguller. hatayspor ornegi de var, fenerbahce macinda hakeme itirazsiz maci bitirdiler neredeyse, bizim macta her pozisyona itiraz, inanilmaz mucadele ile maci tamamladilar. kasimpasa ornegini saymiyorum, sivasspor da galatasaray macindan sonra bile 1 ay bizim mactaki hatalari konustu.

    bakin galatasaray lehine 21 haftada tek hata yapildi, medya olsun sosyal medya olsun tek konusulan o pozisyon. eksisozlukte su an alper ulusoy galatasaray'in hakemidir diye baslik dolduruyor karaktersizler. alper ulusoy ki galatasaray lehine hic bir karar vermeyip aleyhine skandal onlarca karari olan, galatasaray taraftarinin nefret ettigi bir hakem.

    tff'ye bakiyoruz, gs lehine tek kararda var kayitlarini aciklayip, diger var kayitlarini aciklamama karari aliyor. mhk basinda ahmet ercanlar'i takip eden fanatik fenerli biri, pfdk hicbir kulube vermedigi cezalari galatasaray'a vermesiyle gururlanan bir yapi.

    su an galatasaray basarisiz olsun diye tum tuslara basiliyor. normal sartlarda farkli kazancagimiz lig icin endise ediyoruz biz de. bu olayin futbolla alakasi yok cunku, her yerden her saniye saldiriyorlar. o yuzden bu sene sampiyon olursak, kutlamasi ayri yapilmali!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın